Adatvédelmi nyilatkozat

Kiemelten fontosnak tartjuk és betartja a GDPR rendeletet, ezért kéretlenül semmit nem küldünk Önnek, továbbá adatait a rendeletben meghatározott módon kezeljük.

Adatvédelmi Nyilatkozatunk a https://glamourbody.hu/ honlap által folytatott adatkezelési elveket és gyakorlatokat tartalmazza.

 

1.Adatkezelő

Adatkezelő Makai-Vörös Tünde

Székhely: 1024 Budapest, Buday László u. 7. 1.em. 3/A  

Adószám: 75817956-1-41  

Kapcsolat: info@glamourbody.hu 

  1. Milyen adatokat kezelünk?

Google Analytics. A honlap böngészésekor anonim módon egyedi azonosítót kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal felveszi a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját és a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül.

Időpontfoglaló rendszer. A weboldalon lehetősége van üzenetet küldeni időpontfoglaló rendszeren keresztül. Ekkor önkéntesen hozzájárul alábbi adatai kezeléséhez:

Neve;

Telefonszáma;

E-mail címe.

Ha az adatait pontatlanul adja meg, azért az adatkezelő nem tud felelősséget vállalni. Az adatait a Gmail szerverén tároljuk.

  1. Miért kezeljük az adatokat?

A személyes adatok kezelésének célja hogy kapcsolatot tartsunk Önnel;

A Google Analytics által használt adatok anonimak. Minden megadott adatot bizalmasan kezelünk, és harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

  1. Az adatkezelés időtartama

A Google Analytics által létrehozott cookiek 30 napig érvényesek, a session ID-k a honlap elhagyásakor törlődnek. Az Ön által megadott adatokat kérése esetén 10 munkanapon belül töröljük. Ezt az igényt az info@glamourbody.hu e-mail címen jelentheti be.

  1. Az adatkezelési szabályzat jogalapja

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásával történik, ez a jogalap. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a info@glamourbody.hu e-mail címen ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a info@glamourbody.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

  1. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy Makai-Vörös Tünde a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A adatvédelemi szabályokról az alábbi törvényekben tájékozódhat:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény

Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

Call Now Button