Cellulit masszázs

A cellulit masszázs során alkalmazott kombinált fogások, eszközök, technikák egymás hatását erősítve serkentik a kezelt területek vér-, és nyirokkeringését.

Fokozzák a bőr alsó laza kötőszöveti rostjainak és zsírsejtjeinek oxigénellátását, anyagcsere-folyamatait.

Az alakformáló masszázs hatására a kezelt terület egyenletesebbé, kontúrosabbá, formásabbá válik.

Az egyetlen technológia a világon, amely felbontja a makacs zsírlerakódást, amelyet sem a testmozgás, sem a fogyókúra nem tud megszüntetni. Képes optimalizálni a kötőszövet egészségét és szépségét.

Cellulit masszázs során alkalmazott technikák

Cellulit masszázs tekercseléssel

Mindazoknak ajánlott, akik gyorsabban és sok narancsbőrtől akarnak megszabadulni, vagy sokat szeretnének lefogyni, illetve annak, aki a hason és derék részen rendelkezik a legtöbb súly és bőr felesleggel.

Cellulit masszázs kézi masszázstechnikával

Azoknak ajánlott, akik csak a bőr állapotán szeretnének javítani, feszesíteni, vagy a cellulit kúra utáni eredményt szeretnék fenntartani hosszabb ideig. Kiváló arra, hogy a bőr szerkezetét visszaállítsa, újra rugalmas és sima legyen.

Cellulit masszázs vákuumos technikával

Mindenkinek, aki a makacs narancsbőrt szeretné eltüntetni és emellett még fogyni is szeretne. Az eredmény egy alkalom után is látszik, a bőr simább, feszesebb lesz. Gyors, hatékony megoldás a kritikus területekre.

cellulit masszázs

Ajánlott kezelések száma: leghatásosabb, ha valaki egy kúrát, vagyis legalább 10-12 alkalmat csinál végig, heti 1 vagy 2 alkalmas rendszerességgel.

MI IS AZ A CELLULIT?

Először is, hogyan jelennek meg ezek a bosszantó dudorok?

Mivel sok forrás hamisan állítja, hogy a cellulitisz a súlygyarapodás vagy a bőrünkben lévő méreganyagok következménye, ezért a Lift Up orvosi csapata egyszer s mindenkorra meg akar cáfolni minden mítoszt.

A cellulit nem túlzott zsír, és nem is a „bőrünkben jelen lévő méreganyagok” eredménye. Egész egyszerűen a cellulitisz, vagy az a gödröcskés megjelenés, amelyet a hátsó combodon látsz, mind a zsírsejtekben történő zsírraktározás, mind a szervezetben lévő vízvisszatartás eredménye.

Ahogy a zsírsejtek növekednek, az őket tartalmazó kötőszövet ( septa) húzza a bőrfelületet és így deformálja azt.

Ugyanakkor ez a folyamat blokkolja a keringést, és a méreganyagok felhalmozódnak. Ekkor jelenik meg a narancsbőr, létrehozva az elkerülhetetlen narancsbőr megjelenését.

„A kutatások azt találták, hogy a narancsbőr leggyakrabban a pubertás utáni nők fenekén, valamint a comb oldalán és hátulján található”

Időpontfoglalás

A cellulit masszázs során alkalmazott kombinált fogások, eszközök, technikák egymás hatását erősítve serkentik a kezelt területek vér-, és nyirokkeringését.
Call Now Button