Hason lévő zsír eltüntetése rádiófrekvenciás kezeléssel. Budapest

Szerző: | 2022 nov 11

Hallottál már rádiófrekvenciás kezelés alakformáló, zsírbontó, zsírmobilizáló és intenzív testfeszesítő kezelésről?

Ismerd meg a hatékony rádiófrekvenciás kezelést, amely elérhető Budapesten a Glamour Body szépségszalonban is.

Nálunk, itt Budapesten a 2. kerületében található talán az egyik legjobb rádiófrekvenciás kezelés, amivel végleg búcsút inthetsz a zsírpárnáktól a kényes területekről.

Egy eljárás, amely az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően hatékonyan támogatja a zsírbontást és az alakformálást. Egyszerűen felveszi a harcot a túlsúllyal és a megereszkedett bőrrel, szövetekkel.

Nem kell a fájdalmas műtéti beavatkozásokat választanod, vagy a hosszú regenerálódást igénylő zsírleszívást, ha fogyni szeretnél.

Nem kell a fájdalmas műtéti beavatkozásokat választanod, vagy a hosszú regenerálódást igénylő zsírleszívást, ha fogyni szeretnél.

A rádiófrekvenciás kezelés megküzd a problémákkal, és hatásos eredményre juthatsz vele szenvedés nélkül.

Hogyan működik a rádiófrekvenciás kezelés?

A kezelés megkezdése előtt egy konzultációra van szükség, hogy megtudjam mi a célod, szenvedsz e valamilyen betegségben. A kezeléssorozat ez után kezdődhet el.

Teljesen fájdalommentes és minden területre kihat a hatása ennek a hatásos eljárásnak. A kezelés során a gép 40- 42°C-ra hevíti a bőrt, ezzel be tudja indítani a zsírbontó folyamatokat és a zsírsejtek ennek hatása szétesnek.

Minden kezelés során már rögtön látható az eredmény, feszesebb bőr, formásabb alak, és akár 2-3 centit lehet fogyni már egy alkalom következtében.

Előnyei, a többi kezeléssel szemben, hogy nem kell fájdalmas kezeléseken részt venni, amik után hosszas a gyógyulási folyamat. Nincsnek szúrások, vágások.

A rádiófrekvenciás kezelés egy kényelmesebb és praktikusabb módja annak, hogy végleg eltűnjenek az úszógumik a hasról, és feszesebb legyen feneked és combod.

Az egyik legeredményesebb eljárás az alakformálásban, és zsírbontásban. Javítja az anyagcserét, és a nyirok-és vérkeringést is beindítja, ami hozzájárul a fogyáshoz.

Nem kell a fájdalmas műtéti beavatkozásokat választanod, vagy a hosszú regenerálódást igénylő zsírleszívást, ha fogyni szeretnél.

Fogyás közben nem ereszkedik meg a bőrünk, a kezelés miatt feszes marad, formálódik a testalkat.

Mindezek mellett képes felvenni hatékonyan a harcot a makacs narancsbőrrel, és regenerálja a nyúlási csíkokat is. Az eredmény tartós és látványos lesz, nem kell többé az unalmas, megterhelő fogyókúrákra és kimerítő edzésekre hagyatkoznia.

A készülék a legkorszerűbb kezelési módszereket a rádiófrekvenciás zsírbontást, a kavitációs ultrahangot és a vákuumot vonultatja fel, hogy a szervezet biológiai mechanizmusait hatékony tudja befolyásolni.

Nagy örömmel tölt el, hogy egyre több hölgy segítségére lehetek, és velem el tudják érni az álomalakot. Fontos számomra, hogy mindig elégedetten távozzanak a Glamour Body alakformáló szépségszalonból, maximális odafigyeléssel végzem el a kezeléseket.

Neked is segíthetek, keress bizalommal! +36 20 289 1333

Call Now Button