HIEMT – Az izomépítés és zsírbontás forradalma Budapesten

Szerző: | 2024 febr 18

A Glamour Body alakformáló szalon által ajánlott legújabb alakformáló módszer

HIEMT – Az izomépítés és zsírbontás egyben

A Glamour Body alakformáló szalon által ajánlott legújabb alakformáló módszer

A HIEMT alakformálás lehetővé teszi az izomépítést és zsírbontást egyszerre. Ez egy forradalmian új eljárás az alakformálás területén, amelyet a világ számos országában ismertek és elismertek.

Az elektromágneses impulzusokkal végzett kezelés lehetővé teszi a maximális izomösszehúzódást, ezáltal segítve az izomépítést és a zsírégetést. A HIEMT technológia kiváló kiegészítő kezelés lehet mindazok számára, akiknek nehézségeik vannak a testmozgással vagy a diétával, és nem tudnak megszabadulni a helyi zsírlerakódásoktól.

HIEMT – Az elektromágneses alakformálás

A HIEMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Training) egy olyan technológia, amely a nagy intenzitású elektromágneses impulzusokat használja az izmok stimulálására.

A gép kezelőfejei elektromágneses mezőt hoznak létre, amely rendkívül erősen stimulálja az izmokat. A kezelés során az izomrostok közel 100%-os összehúzódásnak vannak kitéve, ami segíti az izomépítést és az erősítést. Emellett az extrém izommunka zsírégetést és anyagcseregyorsulást eredményez, ami további előnyökkel jár az alakformálás terén.

HIEMT alakformálás területek

A HIEMT kezelés számos testrészen alkalmazható, beleértve a következőket:

Has, Popsi, Combok, Karok, Vállak, Vádlik

Ezek a területek a leggyakoribb helyek, ahol a zsírlerakódások előfordulhatnak. A HIEMT kezelés lehetővé teszi a célzott zsírbontást ezeken a területeken, miközben erősíti és formálja az izmokat.

HIEMT alakformálás előnyei

A HIEMT alakformálás számos előnnyel jár azok számára, akik szeretnének izmot építeni és zsírt égetni. Néhány fő előnye a következő:

Gyors és hatékony eredmények

A HIEMT kezelés rövid idő alatt látványos eredményeket nyújt. Az egyetlen kezelés során közel 20 000 izomösszehúzódás történik, ami jelentős izomstimulációt eredményez. A kezelések során az izmok erősebbek és feszesebbek lesznek, míg a zsírszövet csökken. Ezáltal gyorsan és hatékonyan érhető el a kívánt alak.

Kényelmes és fájdalommentes

Az alakformáló kezelés kényelmes és fájdalommentes. A kezelés során az ügyfelek pihenhetnek vagy olvashatnak, míg a gép dolgozik az izmaikon. Nem szükséges semmilyen speciális előkészület vagy gyógyulási idő a kezelés után.

Biztonságos és hatékony

A technológia FDA által jóváhagyott és elismert, így biztonságosan alkalmazható. A gép által generált elektromágneses impulzusok erősödése fokozatosan történik, amely lehetővé teszi az izmok fokozatos felkészítését és megerősítését.

Holisztikus megközelítés

A HIEMT alakformálás egy holisztikus megközelítést alkalmaz az alakformálás terén.

A kezelés nem csak az izmok erősítésére és a zsír égetésére összpontosít, hanem a test egészének egészségét és jólétét is szem előtt tartja. Ezáltal ez az alakformáló kezelés hozzájárul a test általános formálásához és kondicionálásához.

Call Now Button