Bemutatkozás

Makai-Vörös Tündének hívnak, közgazdász és pénzügyi végzettséggel több mint 10 évig dolgoztam biztosítónál front-office és pénzügyi területen. 

A kisfiam megszületése után átértékeltem az addigi életemet és rájöttem, hogy a korábbi munkám során nem tudtam kiteljesedni és mással szeretnék foglalkozni a jövőben.

Gyerekkoromban és tinédzser éveim alatt én is küzdöttem súlyproblémákkal és tapasztalatból tudom milyen rossz érzés, ha az ember nem elégedett önmagával.

Ezért álmodtam meg ezt a kicsi, családias hangulatú, egyszemélyes szépségszalont, ahol a szépülni vágyó vendégeket nagy szeretettel várom.

Szeretek emberekkel foglalkozni és jó érzéssel tölt el, ha a vendéggel közösen végrehajtott munkának látszik az eredménye és elégedetten, önbizalommal telve távozik a szalonból.

Nálam pihentető környezetben, csúcstechnológiás gépek segítségével szépülhetsz.

Makai-Vörös Tünde

Téged is szeretnélek a „Glamour Body” életérzéshez hozzásegíteni.

Az újságok címlapjára ugyan nem foglak tudni sajnos Téged kitenni, ellenben mindent megteszek, hogy azt a csillogást, amit az ott szereplő személyeken láthatsz, önmagadon is tapasztalhasd.

Küldetésem, hogy elérhetővé tegyem mindenki számára a gondtalan és magabiztos hétköznapokat.

Azoknak is, akiknek a túlzsúfolt napirend sokszor nem teszi ezt lehetővé, esetleg kedvük, türelmük vagy kitartásuk nincs a célhoz vezető rögös úton végig haladni.

Kivételesen nagy figyelmet szenteltelek annak, hogy hozzám belépve azonnal kezdetét vegye a feltöltődésed: az exkluzív és családias környezet, meleg fogadtatás természetes számomra.

Mindezzel célom, hogy kezeléseid végeztével feltöltődve és magabiztosan távozhass tőlem.

PROFESSZIONÁLIS ALAKFORMÁLÓ KEZELÉSEK

Csalódottan nézel a tükörbe, mert ducinak látod magad? Nem jönnek rád a kedvenc ruháid? Van megoldás!

♦Fájdalommentes kezelések
♦Gyors körméretcsökkenés
♦Kedves és tapasztalt kozmetikusok

Ha már mindent megpróbáltál de semmi nem hozott eredményt akkor neked találták ki a Glamour Budy alakformáló szépségszalon és mindezt elérhető áron!

Időpontfoglalás

Glamour Body szépségszalonalakformálás. Budapest
Call Now Button