Vákuumos testkezelés

A vákuumos testkezelés során kitágulnak az erek, felgyorsul a szövetek vérkeringése, különösen intenzívvé válik a nyirokáramlás, fokozódik a sejtek vér- és oxigénellátása, gyorsul a sejtek anyagcseréje.

Mindez erősen salaktalanító, méregtelenítő és ödéma csökkentő hatású. A zsírsejtek egy jelentős részének a burka szétpattan és a zsír a nyirokkeringéssel távozik. A bőr egészségesen kipirosodik, felmelegszik. A vákuummasszázs aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, felgyorsul a kollagén rostok termelődése. A bőr feszesebb és elasztikusabb lesz.

VÁKUUMOS FOGYASZTÓ TESTKEZELÉS

 

A vákuummasszázs egyesíti magában a hagyományos köpölyözést és a nyirokmasszázst, ezért többféle problémára jelenthet megoldást:

kiválóan alkalmazható CELLULIT ellen, méregtelenítésre, helyi fogyasztásra, de a hátfájás esetén is enyhülést hozhat, hiszen fokozza a vérkeringést, és a nyirokkeringést, aktiválja az immunrendszert.

 Ezek hatására javul a kötőszöveti sejtek oxigénellátása és anyagcseréje, a szövetekből eltávoznak a méreganyagok.

Mire használható a vákuum masszázs?

A zsírraktárak megnyitására, helyi fogyasztásra
Kollagén rostok állapotának javítására
Narancsbőr (cellulit) megszüntetésére és megelőzésére

-Terhességi csíkok (striák) halványítására

-Méregtelenítésre

-Az anyagcsere élénkítésére

-A sejtek oxigénfelvételének növelésére

-Merev feszült izmok lazítására

-A nyirokáramlás javítására

-A vérkeringés javítására

-Az immunrendszer stimulálására

-Hátfájás ellen

Hogyan hat a vákuummasszázs?

Ez a technika fokozza a nyirokáramlást, amely akár ötvenszeresére is felgyorsulhat, így biztosítja a salakanyagok eltávozását a szervezetből.

Felgyorsul a vérkeringés is, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövet oxigénellátása és anyagcseréje. A felgyorsult keringés következtében fokozódik a zsírégetés, megerősödnek a laza kötőszöveteket, nő a rugalmasságuk is, így a bőr feszesebb lesz.

Hogyan zajlik a kezelés?

A Glamour Body alakformáló szépségszalonban a hatékonyabb eredmény elérése érdekében a vákuumos kezelést radiófrekvenciával (RF) együtt alkalmazzuk, mert így még hatékonyabb (kérésre az RF kikapcsolható).

A kezelendő felületre ráhelyezzük a harang formájú kezelőfejet amelyben folyamatos, vagy pulzáló vákuumot hoznak létre, ennek erőssége szabályozható.

A vákuum azonnal beszippantja a bőrt, és vele együtt a bőr alatti zsírsejteket, a bőr alatti zsírsejtek kitágulnak, így átjárhatóvá válnak, a salakanyag kipréselődik, majd a nyirokrendszeren keresztül távozik a szervezetből.

A vákuum ereje a zsírsejteket széttördeli, és fellazítja a lerakódott méreganyagokat. A zsírsejtek tartalma és a méreganyagok a nyirokrendszer segítségével távoznak a szervezetből. A kezelés kicsit kellemetlen lehet, a kúra előrehaladtával azonban (a zsírsejtek méretének csökkenése miatt) egyre csökken a kellemetlenség.

Mire figyeljünk a vákuummasszázs kúra alatt?

A felfokozott nyirokkeringés nemcsak a kezelés időtartama alatt áll fenn, hanem a következő napokban is folytatódik.

Ezért fontos, hogy a kúra alatt növeljük a folyadékfogyasztásunkat.

Napi 2-3 liter (lehetőleg szénsavmentes) ásványvíz elfogyasztására ajánlott, így tudjuk támogatni nyirokrendszerünket a salakanyagok és a zsiradék elszállításában.

A sok folyadék kimossa, kiöblíti a salakanyagokat a kötőszövetből, ellenkező esetben azok visszakerülnek eredeti helyükre. A felesleges zsír körülbelül harminc százaléka a nyirokrendszeren keresztül távozik, így igen gyors és tartós helyi fogyasztás érhetőek ezzel a vákuummasszázs kezeléssel.

Hogyan fokozható a vákuummasszázs hatása?
Egyéb alakformáló kezelésekkel kombinálva hamarabb érünk el eredményeket.

Megfelelő hatóanyagú krémek, zsírbontó és bőrfeszesítő hatóanyagok használatával még jobb hatás érhető el. Gyakran alkalmazzák a kezelés kiegészítéseként a hatóanyagok ultrahanggal történő bevitelét.

 Mely esetekben nem alkalmazható a vákuummasszázs?

-Gyulladásos folyamatok

-Pajzsmirigy működésének zavara

-Szívelégtelenség miatti ödémák

-Trombózis, trombózishajlam

-Daganatos betegségek

-Vérzékenység

-Érgyulladás, gyengült érfalak

-A nyirokrendszer bármilyen gyulladásos folyamata

-Vese-, a máj-, vagy szív elégtelen működése

Vákuumos testkezelés előnyei

  • Fokozódik a zsírégetés
  • Anyagcsere javul
  • Vérkeringés, nyirokkeringés fokozódik
  • Bőr feszesebbé válik
  • A terhességi csíkokat, a narancsbőrt és a növekedési csíkokat látványosan szépíti
A vákuumos testkezelés során kitágulnak az erek, felgyorsul a szövetek vérkeringése, különösen intenzívvé válik a nyirokáramlás, fokozódik a sejtek vér- és oxigénellátása, gyorsul a sejtek anyagcseréje.

Kezelés időtartama: 30 perc

Ajánlott kezelések száma: Egy kúra 4-6 hét és 8-12 kezelésből áll, melyet hetente 2 alkalommal ismétlünk.

Kezelés menete:
A kezelendő testfelületre helyezünk egy kezelőfejet. A vákuum egyből beszippantja a bőrt és kezdődhet a felfrissülés. A pulzáló vagy folyamatos vákuum erőssége szabályozható. Érdemes kúraszerűen kezelésre járni.

Ahhoz, hogy a kívánt eredményeket elérjük és tartósak legyenek, nagyon fontos a kezelés utáni szabályok betartása.

Időpontfoglalás

Glamour Body szépségszalonalakformálás. Budapest
Call Now Button