Kavitációs zsírbontás

A technológia alapja a nagyfrekvenciás hanghullám, az ultrahang.

Az eljárás során úgynevezett kavitokat = mikrobuborékokat hozunk létre a zsírsejt közi térben, amelyeknek segítségével megtörténik az aktív zsírbontás.

Kavitációs zsírbontás az egyik leghatékonyabb készülék fogyásra és a narancsbőr eltűntetésére.

Az ultrahangos zsírbontó kezelések során a bőr állapotában gyors javulás áll be, az izmok tonizáltabbá válnak és a bőr petyhüdtsége megszűnik.

A cellulitisz és a stria esetében is jelentős javulás érhető el.

Igen hatékony segítőtárs az arc fiatalon tartásában és a test kondíciójának megőrzésében.

A nők legnagyobb problémájának a cellulitisznek megoldásában mérföldkövet jelent használata. A felesleges zsírszövetek gyors feldolgozását segíti ezáltal gyors átmérő fogyást tesz lehetővé miközben a bőrt kisimítja felületét egyenletessé formálja.

Az ultrahang olyan mechanikai rezgés, mely az emberi fül számára már nem érzékelhető tartományba esik. Az ultrahangot ötven éve használják a gyógyászatban terápiás célokra. A kozmetikai és bőrgyógyász szakemberek együttesen vizsgálták az ultrahang fiziológiai hatását. Ennek eredményeképpen alakították ki a ma használatos korszerű kezelési módokat.

Az ultrahangos fogyasztás segítségével bármilyen hatóanyag bejuttatható, így a vizes és a zsíros egyaránt. Mindegy az állaga is, tehát lehet ampulla, krém, gél és bármi más is.

Az ultrahangos készülék egy generátorból és hangsugárzó fejből áll.

A fejben lévő rezgőmembrán az elektromos frekvenciát mechanikus rezgésekké alakítja át. Amikor a fejet ráhelyezik a kezelendő felületre, a szövetek részecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek.

Az egyidejűleg fellépő két reakció, a hő és a mikró masszázs javítja a sejtek anyagcseréjét, anyagfelvevő képességét és nyirokáramlást is.

A készülékfej mozgatásával, és annak a felmelegedésével a bőrbe jutnak a zsírbontó, bőrfeszesítő hatóanyagok, vitaminok és zselék, felgyorsul a nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere.

A salakanyag kimosó hatás folytán az ultrahang a cellulit eltüntetésének és a fogyasztásnak a leghatásosabb módszere. Látványos az eredménye a lovaglóizmoknál és a comb belső felszínén felhalmozódott zsírok bontásánál, eltüntetésénél.

A mechanikai energia a különböző szövetekben más és más reakciót fejt ki, így egy speciális mikro masszázs jön létre, melyet semmilyen más módon nem lehet előidézni.

A szöveti súrlódás termikus energiává válik, így a természetes kémiai és biológiai folyamatok beindulnak, ezzel igen látványos és gyors eredmények elérésére van lehetőség.

Kavitációs zsírbontás előnyei

  • Tartós eredményt nyújthat
  • A zsírsejtek a kezelt területen megsemmisülnek
  • A kezelés fájdalommentes és biztonságos
  • Cellulitos bőrkép enyhítése, illetve csökkentése
  • Lokális zsírbontásra alkalmas
  • Karcsúsít és feszesít
Az eljárás során úgynevezett kavitokat = mikrobuborékokat hozunk létre a zsírsejt közi térben, amelyeknek segítségével megtörténik az aktív zsírbontás

Ajánlott kezelések száma: Egy kúra 6-8 hét és 6-8 kezelésből áll, melyet hetente 1 alkalommal ismétlünk.

Kezelés időtartama: 30-40 perc

Ahhoz, hogy a kívánt eredményeket elérjük és tartósak legyenek, nagyon fontos a kezelés utáni szabályok betartása.

Időpontfoglalás

Glamour Body szépségszalonalakformálás. Budapest
Call Now Button